New blog for The Association of Finnish Lawyers

New blog “Lawyers should get educated better on the specifics of lesbian and gay relationship and Rainbow Families – “Sateenkaariperheiden lapset keskenään usein eriarvoisessa perimystilanteessa” published at the Association for the Finnish Lawyers website http://www.lakimiesliitto.fi

THE BLOG IS BASED ON THE DISCUSSIONS IN THE SEMINAR ON QUEER WILLS AND INHERITANCE PRACTICES WE WROTE HERE ERALIER ABOUT.

 

Sateenkaariperheissä vanhempia saattaa olla monilukuinen määrä. Kun takana voi olla jo useita eroja rekisteröidyistä parisuhteista ja uusioperheitä, saattavat perintöasioihin liittyvät kysymykset olla monimutkaisia. Kaksi eri perintöveroluokkaa tarkoittaa sitä, että samassa perheessä yhdellä lapsista voi olla juridinen isä, äiti ja isovanhemmat, mutta tämän sisaruksilla ehkä vain juridinen äiti eikä muita perintökaaren ymmärtämiä vanhempia tai isovanhempia. Niin kutsutun sosiaalisen äidin, isän tai isovanhemman – vaikka nämä todellisuudessa ja käytännössä ovat lapsen vanhempia tai isovanhempia – perivä lapsi tai lapsenlapsi joutuu nyt maksamaan huomattavasti korkeampaa veroa. Nykyisten perintöverokategiroiden mukaan he ovat lapsilleen “vieraita”.

 

The whole text of the blog article you can read by following LINK

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail